Werkwijze

Bevlogen en toch nuchter, mensgericht maatwerk is bij Arbeids Psychologie Amsterdam de standaard.

Van contact tot opdracht

Opdracht

Als u als verwijzer (bedrijfsarts / leidinggevende) geïnteresseerd bent in één van onze diensten kunt u het beste telefonisch contact opnemen. U kunt dan direct met één van de psychologen bespreken wat uw vraag is en wat wij daarbij voor u kunnen betekenen.

Contact met client/verwijzing

Vermeld bij verwijzing, naast de vraag, de naam, het email-adres en telefoonnummer van de betrokken persoon. Wij nemen dan contact op met betrokkene en vragen de cliënt toestemming om de benodigde gegevens te mogen gebruiken voor de duur van het onderzoek/de begeleiding.

Kennismakingsgesprek en offerte

Na verwijzing is de volgende stap een kennismakingsgesprek met de cliënt, waarin we de door u gestelde vraag met betrokkene bespreken. Daarna stellen we u op de hoogte van vervolg en geven we aan welke vorm van hulp of dienstverlening het beste past bij de vraag. De werkgever ontvangt dan een offerte.

Na bevestiging van de opdracht is ons startpunt altijd een zorgvuldige, psychodynamisch onderbouwde diagnostiek, gericht op de oplossing van het probleem. In de begeleidingen maken we onder meer gebruik van cognitieve therapie en van een oplossings- en aandachtgerichte benadering. Arbeids Psychologie Amsterdam hanteert de nieuwste wetenschappelijk onderbouwde werkwijzen en is met een persoonlijke, altijd aandachtvolle benadering accepterend, prikkelend en confronterend.

Loopbaan- en levensloopvragen treden we tegemoet met oplossingsgericht onderzoek en coaching. Kiezen is dan leuk en voedt het gevoel van eigenwaarde. Met psychologen, assistenten en een ondersteunend secretariaat bieden we diensten die mensen en delen van organisaties vitaal, energiek en gezond leren communiceren. Naast diagnostici, ervaren coaches en levensloop/loopbaan-adviseurs, zijn onze psychologen academisch gevormde gedrags- en communicatiedeskundigen, geschoold in mediation en conflicthantering. Onze psychologen zijn lid van het NIP en beschikken over BIG-registraties.

Privacy en gegevensbescherming

Klik hier voor meer informatie over het beleid rond privacy en gegevensbescherming bij Arbeids Psychologie Amsterdam 

Scroll naar boven